måndag 3 augusti 2009

Umeå Fotbolls Festival

jaha, nu är jag hemma efter en ganska lång helg :)
Vi for till umeå på torsdag morgon.. somnade i bilen efter lite mer än halva resa.
Direkt så for vi iväg till Ålidhem för att kolla när IFK Luleå P 95 skulle spela match, dom hade ett väldigt fint spel, men tyvärr så räckte det inte till en vinst. sedan var det inte mycket annat än att börja att bege sig mot hotellet, men där uppstod det problem för oss.. men till slut så kom vi på plats :D
Vi fixade i ordning lite saker eller kom till rätta kan man kalla det för. Käkade middag på kvällen, det ingick i hotell priset, husmans kost, väldigt gott :)

Senare på kvällen så gick vi och hälsa på killarna som sov på Östra Gymnasiet i en idrottshall.. dom var ungefär 30 stycken i hallen som skulle sova där och jag tyckte att det stank svett i hela hallen när man kom utifrån.. fast det är ju inte så kostigt med tanke på att alla killarna hade spelat en match och svettats som små grisar skoiia bara, ta inte illa upp :)
Sedan traska tillbaka till hotellet och duscha och sen sova.. man blir trött av att promenera i umeå på dom vackra gator.


På fredag så var det fotboll igen två matcher.. tyvärr båda förlust men dom gick ändå vidare, fredagen bestod även av en sväng på stan, jag köpte ett par byxor, hårspay, skor, tandborstfodral och nått att äta. På fredag kvällen så gick vi upp på relax avdelningen för att bada bastu, hotellet bjöd även på en kallöl.. en lättöl till och med som såg ut som äppeljuice, den var säkert utblandad med vatten, smakade nästa inget alls.
















Linus fick spela med 96-orna för
att dom hade lite folk och han som
dömde då såg ut som berts kompis
Åke tror jag han heter.


Det fanns en 4-H gård vid fotbollsplanerna och jag å sanna skulle gå in till djuren i hagen och då ville vi kolla på fåren och klappa dom, men när vi kom nära det mjuka fåret så höjde den hoven och tänkte atakera oss, så vi sprang till kalvarna, Benjamin och Ferdinand, dom var mycket snällare :)

På Lördag så var det match igen, denna gång spelade dom ju kvartsfinal.. denna gång så spelade dom i röda tröjor och då vann dom :) Då väntade det en match klockan 17 under tiden så skulle killarna göra något roligt med pojkar 96 så som skulle på något likande Boda Borg. Trro det hette nått med lazer.
Medan killarna var på lazer så gick jag å mamma på stan.. då köpte jag bara en väska.
Matchen på lördag efter middag gick sisådär.. tyckte att dommaren kunde ha blåst lite fler frisparkar, tur att det fanns en linjedomare i allafall. tyvärr gick inte killarna vidare till Final, men dom kämpade så otroligt mycket, och jag anser att dom hade ett sånt fint spel :)

Söndagen bestor mest av att packa ihop sakerna och hämta upp pappan och brossan. Sedan började vi fara hemmåt till Luleå, men så blev det inte riktigt.. vi stannade en natt i Skellefteå på campingen, vi fick stugan Dione under natten, mysigt "sovrum" :)
Andledningen till att stanna vara att jag ville gå på boda borg eftersom att det är ju så otroligt roligt, klurigt och spännande.

På Måndag så städade vi ur stugan och begav oss mot Vitberget.. Boda Borg ligger på andra sidan berget. Väl framme så tog vi på oss kläder för att kunna köra dom olika utmaningarna.

Vi hann testa alla banorna, det finns sammanlagt 14 banor och vi klarade 3 stycken, eftersom att vi hade en tid att passa, vi skulle vara tillbaka i Luleå klockan 18:00 för att det var ett möte som pappa skulle gå på :)
Sedan så kom vi hem, packade upp sakerna och bara slappnade av, Elin var förbi en stund också, vi hade en massa roliga saker att byta med varandra:)

Men shit vad trött jag är, nu måste jag sova :)

KRAM

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar