tisdag 23 juni 2009

Veckoinlägg

Nu var det länge sen jag skrev något speciellt.. men det händer väldigt mycket varje dag!
Förra veckan så började jag sommarjobba på Sundsgården tillsammans med Lisa, Viktor och Nanna. Men vi är inte på samma avdelning.
I princip så det enda vi gör är städar, bakar och är sociala.. det känns inte speciellt roligt eftersom att vi känner att vi lika gärna skulle ha kunna sökt sommarjobb på en städfirma, eftersom vi utför samma jobb som dom -.-
I allafall så har vi haft en massa roligt tillsammans både med dom äldre som bor där och med dom yngre som jobbar där, men framför allt så har vi haft roligt med varandra.
Men som det lät idag så är visst det roliga slut!
Chefen kom upp till min våning och då var alla på samma ställe.. och då blev hon sur -.-
Hon var tydlig med att vi skulle hålla oss på våran egna våning, och det känns helt fel!!
Man känner sig låst på en gång!
Men om man skulle få ett större område för städning så är det väl bättre att man är 4 stycken istället för 2, det går fortare och det lönar ju sig för alla! Man behöver liksom inte stressa för att man behövs på sin våning.. det är lättare att vara fler som städar, som sagt det går MYCKET fortare!!
Jaja.. lite roligt nu då!
Förra veckan så bakade vi och det gick väl bättre än andra gången.
1:a gången så glömde vi en halvliter mjölk i sockerkakan (vi gjorde flera kakor på samma gång)
2:a gången... då brände vi kakan ganska så mycket.. vi skulle stoppa in plåten och så var den för stor.. och Viktor tyckte att vi kunde använda den andra ugnen istället.. och vi var på min våning och jag sa att jag trodde att den inte fungerade.. men Viktor slog igången och sa.. Kolla visst funkar den!
In med kakan i ugnen och jag gick för att slänga soporna och när jag kommer tillbaka så luktade det brännt och kakan var alldelens svart på toppen och det rök asmycket i köket! Kul, fläkten funkade inte! Men jag sa ju tidigare att ugnen inte funkade.. men Viktor envisades med att stoppa in kakan i allafall.. det slutade med en väldigt god kärleksmums till pensionärerna och alla var nöjda och glada
Slutet gott allt gott :)
KRAM

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar