söndag 14 juni 2009

Skellefteå - Midnatts cupen

Igår var vi till Skellefteå på fotbolls cup.. min brossa spelade och det gick väl sådär..
Dom kämpade i varje match.. men det räckte inte riktigt tillräckligt för en final plats, inte ens till semifinal plats heller!
Första matchen var mot Sunnanå och då var det en kille i det laget som snubblade på sina egna fötter inne i straffområdet.. och såklart blev det straff! Brossan gjorde sig redo för att ta straffen.. men så blev det inte.. 1 mål till Sunnanå i hela matchen.. jaja.. men killarna kämpade och det var roligt att se!
Andra matchen var mot Lyksele och den såg jag inte.. för jag sov i bilen, men i den matchen så blev det 1-1 och min brossa var den enda som gjorde mål! :)
Efter matchen så for vi och käkade på en resturange i centrum.. killarna lekte litegran under deras så kallande lunch/middags rast och det kan ha gjort att det var därför killarna förlorade den sista matchen mot Morön Tiger med 4-0
Det kan ju, fel! Det är ju så att man ska vila sig mellan matcherna för att man inte ska vara slut när det gäller, det är viktigt att komma ihåg! :)

På sätt å vis så kändes det skönt att killarna inte gick vidare till semifinal för då hade vi lika gärna fått vara kvar i Skellefteå till 1:00 på natten eftersom att cupen hette Midnatts Cup och det var så att Finalen spelades 0:00 på natten!
Jaja.. vi fick åka hem tidigt och det kändes väldigt skönt, eftersom att man hade sovit lite på två nätter!

Idag är det dåligt väder ute så man får väl se vad man hittar på :)
KRAM

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar