onsdag 17 februari 2010

Lars and the real girl!


haha jag har inte haft ork att blogg under en veckas tid kanske.. jag har sett en helt knäpp film som heter: "Lars and the real girl" den handlar om Lars som är typ folkskydd.. asså han är rädd för stor grupper med folk och en dag när han kommer till jobbet så sitter hans arbetskollega o kollar på typ porrdockor som man själv kan designa! Då får Lars en lysande ide, han designar sig själv en egen kvinna och hon blir hans flickvän.. hon heter Bianca!

Det är väldigt roligt eftersom att hela staden han bor i börjar att spela med Lars som om Bianca verkligen finns.. men under tidens gång så blir Lars kär i en annan tjej och då så frågar han Bianca om hon vill gifta sig med honom, men hon svarar nej!
En morgon så hittar Lars, henne medvetslös i sängen och dom åker till sjukhuset med henne och då visar det sig att hon är döende! När hon dör så sörjer hela staden henne. Hela tiden så har Lars själv påverkat besluten eftersom att det är hans flickvän.

Det var en bra film tycker jag.. lite konstig då och då, men själva innehållet var bra! Men vissa tycker ju att han blir knäpp, men jag tycker att så länge han trivs med en plastdocka så gör det ju inget! :)
PussHej <3

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar