söndag 1 november 2009

Halloween fest hos Bia

Igår kväll så var det Halloween fest hos Bia och det var jätteroligt!
Vi var inte så många, men det var ändå roligt! Carro o Abbis hade asroligt, det var en tjej som hade druckigt lite för mycket så vi skulle gå på toa och då följde hon med och så satte hon sig på badkarskanten.. haha och sen så tappade hon balansen och då trillade hon rakt ner i badkaret och vi skrattade.. det såg så roligt ut när hon föll! Senare på kvällen så bestämde vi oss för att fara in till stan eftersom att Bia skulle på krogen med några polare, så vi tog bussen! När vi kom till stan så skulle vi till Max och Lisa, Lina o Anna skulle äta. Det satt en man lite längre bort på samma bänk som vi och han började snacka med oss, och han var inte full utan påverkad sa han och så gick det en stund så kom polisen in genom dörren.. och då fick den där mannen följa med dom ut!
Efter matpausen så gick vi till stadsparken och satt där en stund och sen bestämde vi oss för att fara hem eftersom att klockan började närma sig 1:00!
haha, men vi hade verkligen roligt! Tack för en svinkul kväll! <3 Näe, nu ska jag väl följa med mamma o promenera, hon ville det! :) Måste bara nämna det nu, jag älskar dig mamma, fast jag kanske inte säger det så ofta! <3
Pusshej!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar