måndag 25 april 2011

- Långberget, it´s gonna be a bumby ride!

Igår så bestämde vi oss för att grilla med trasdocksgänget (för er som inte vet så är det, Jag, Lisa, Carro, Fidde och Ante)
Problemet var bara det att vi hittade ingen grillplats i stan så vi åkte ut till byn istället, skönt det säger jag bara, det är så mysigt och lugnt ute i byn.

Vi tänkte fara in i skogen o grilla men det var en bom ivägen så det sket sig, så vi åkte mot fäboderna istället och där stod det en vitträkossa, och Carro o Lisa höll seriöst på att dö för att dom vart rädd! Fyfan vad roligt det var, nog för att det såg jävligt äcklig ut men om man tittade försiktigt så såg man att det var en träko.

Sedan började vi bege oss mot Långberget, men fastnade vid några ungdomar och där fick Fidde den smarta idén att åka på taket på bilen till Långberget.
Sagt och gjort så åkte han, Carro o Lisa upp hela vägen på taket!
Men Ante körde inte tillräckligt försiktigt för helt plöstligt så låg Fidde på vindrutan och tittade in på oss och då bromsade Ante så Fidde flög ner för taket, vindrutan och motorhuven och landade precis framför bilen! Men tålig som han är så var det ingen fara, nog har han ont i handen idag men har säger att det är värt det! ;)

Som sagt, allt gick bra och vi hade det supermysigt när vi satt i stugan och grillade korv :)
Vi måste ju göra om det iallafalla! :)
Tusen Tack för kvällen Trasdocksgänget!
PussHej <3

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar